Sobota, 11 maja 202411/05/2024
690 680 960
690 680 960

Wynieśli nieprzytomnego z lokalu, był upojony alkoholem. „Nikt nikogo nie zostawiał na pewną śmierć”

Osoby niekontrolujące ilości spożywanego alkoholu są problemem chyba wszystkich lokali, w których serwowane są wszelkiego rodzaju trunki. Potrafią zanieczyścić wnętrze wymiocinami lub też oddają w niekontrolowany sposób potrzeby fizjologiczne. Dlatego też często są one usuwane ze środka. Nie każdemu się to jednak podoba.

29 komentarzy

  1. Wystawienie pijaka w zimie na dwór to jest oczywiste narażenie na pewną śmierć. Przecież pijane towarzystwo nie jest w stanie dobrze się zaopiekować taką osobą bo są niesprawni umysłowo. Trzeba wzywać policję czy straż miejską a ta powinna startować z delikwentem prosto na izbę wytrzeźwień.

  2. każdemu może się zdarzyć zarzygać stolik po pijaku

  3. jak nie umi pic to mogli go wezwac i IW troche kosztuje

  4. przede wszystkim to osobom w stanie upojenia alkoholu nie sprzedajemy. i tu problem się kończy, a kolejny powinien być dla barmana

  5. Mieszkaniec Krakowskiego Przedmieścia

    Pracownicy knajpy popełnili przestępstwo. Ustawa o wychowaniu w trzeźwości zabrania podawania alkoholu osobom nietrzeźwym. Czy ktoś przeprowadza kontrolę w tych knajpach?

  6. Do Redakcji: Poprawcie błędy…

  7. „W tym przypadku jednak mężczyzna przebywał się z grupą znajomych…” co to znaczy „przebywał się” chyba po polsku jest: „przebywał z grupą znajomych..”?

  8. Podstawowa zasada: nie idź na bibę jak nie masz dobrze zabezpieczonego odwrotu.

  9. Proszę powiedzieć co to za lokal, zajmę się tą sprawą adekwatnie 😎

Skomentuj . Anuluj pisanie odpowiedzi