Sobota, 18 maja 202418/05/2024
690 680 960
690 680 960

Salmonella w znanym lokalu z kebabami. Szereg klientów skarży się na dolegliwości żołądkowe

Od kilku dni docierają do naszej redakcji informacje dotyczące zatrucia salmonellą w jednym z lokali z kebabami na terenie Lublina. We wtorek na profilu lokalu gastronomicznego pojawiło się oświadczenie właściciela w tej sprawie.

46 komentarzy

  1. Każdemu się może zdarzyć dobre jedzenie tam jest tylko nie wkurzajcie kucharza bo po złości ostrego sosiwa nawali

  2. Około 2 tygodnie na oddziale zakaźnym zamkniętym, na Staszica pewnie mają już pełno, widząc jakie tam tłumy zawsze przychodziły i ile mieli zamówień. Zniechęcony godzinnym czekaniem na kepsa odpuściłem jakis czas temu ten lokal i może na całe szczęście.

  3. „Jednocześnie informujemy, że wyeliminowaliśmy dotychczasowego dostawcę mięsa”
    Ciekawe na czym ta eliminacja polegała 😀

  4. to dla wszystkich chorujących po 2 kebsiki dziennie na wyzdrowienie, a no właśnie, oni coli nie pili podczas jedzenia, a to podstawa 😀

    no i na trzeźwo też nie polecam ich trawić, podkładka musi być i odkażenie 🙂

  5. „Od kilku dni docierają do naszej redakcji informacje dotyczące zatrucia salmonellą w jednym z lokali z kebabami na terenie Lublina.”
    Ludzie mnie wciąż zadziwiają. Jaki trzeba mieć charakter, by po struciu się żarciem na mieście, hurtowo wypisywać do jednej konkretnej redakcji. Choć pewnie było inaczej… Bardziej to wygląda na jednego niedojdę, co się dowartościował donosem, późniejsze potwierdzenie tego na stronie knajpy i stworzenie przez redakcję iluzji, jakoby była w kontakcie z wieloma mieszkańcami

    • Jak widać po tekstach w sieci, Czytelnicy pisali nie tylko do nas. Nie była to jedna informacja. Miłego dnia.

  6. Mmmmmm, z salmonellą, ROOOBIIII WRAŻEEENIEEEE!

    • samolot londuje

      z sosem chrupkim, gęstym, prosto od mustafy kumbaya z osiedla skarpa

  7. Adwokaci pewnie będą mieli co robić

  8. Właściciel przestał wygrażać ludziom pozwami w końcu?
    To może by go pokrzywdzeni dla odmiany pozwali?

  9. samolot londuje

    „piri piri” taki dzwięk to teraz wydają odwłoki ludzi którzy nie potrafią sobie ugotować ziemniaków z pulpetami. żałosne imbecylstwo

    • Gratuluję wykwintnej wiedzy kulinarnej oraz umiejętności, tylko pytanie czy jest czym się szczycić w internetowych? Ogólnie czytam komentarze i z tęsknotą wspominam czasy kiedy dostęp do internetu mieli nieliczni …

  10. Tam po za kosmiczynymi cenami i zimnym jedzeniem nie ma nic ciekawego, wykreowali się w internecie, tubylce z LUB się zjechali ze wszystkich okolic, co któraś nawet osoba widziałem robiła sobie selfie jak wcina te wypociny, ot taka kebabowa lansownia ?