Od kilku dni docierają do naszej redakcji informacje dotyczące zatrucia salmonellą w jednym z lokali z kebabami na terenie Lublina. We wtorek na profilu lokalu gastronomicznego pojawiło się oświadczenie właściciela w tej sprawie.
Ta… sygnały do Was 😀 nie przyznacie się, że na Spotted Lublin temat wypłynął a wy go wykorzystaliście. I wy się nazywacie „redakcja”, „dziennikarze”…
redakcja
Zapraszamy do redakcji. Bez problemu pokażemy dziesiątki wiadomości na FB i maili jakie w tej sprawie otrzymaliśmy. A Spotted nie jest dla nas żadnym źródłem informacji. Nigdy nie korzystaliśmy z tej grupy i nie zamierzamy tego czynić.
Zepsute mam zawieszenie już
A Chemiczną redakcja się planuję zająć? Nie tylko zresztą Chemiczną, są jeszcze inne ulice z krajobrazem księżycowym.
Askier
Coś Ci się w glowce pomerdało? To redakcja jest od załatwiania dziur na Chemicznej? Pisz i skarż do administratora drogi a nie frajera szukasz…
Zepsute mam zawieszenie już
A od czego są media?
Jak ktoś dostał sr aczki po kebabie to mogą pisać a jak się ulicą nie da jeździć to nie mogą?
Jechałeś? Zapraszam.
!
Nie jadam tam, jak kebaby to tylko od prawdziwego Polaka!
Józew F.
buahahaha to jeszcze jakbyś wiedział jak ten ,,prawdziwy Polak” traktuje swoich pracowników…
MM
Jeszcze lepszy syf.
xxx
Boicie się nawet napisać o który lokal chodzi z nazwy, jesteście żałośni…
Valetz
Przecież jest napisane
zadziwwiony
a już myślałem że salmonella wyginęła jak dinozaury. Z drugiej strony żarcie z prawdziwego mięsa, na plastiku salmonella nie wyżyje
Askier
Właściciel przybytku to piri piri sp z o.o. z siedzibą w Lublinie. Wspólnikami są 4 osoby fizyczne z czego 1 Pani jest a prezesem a druga vice.. Wszystkie dane są ogólnodostępne na krs ms..
Hehehe
Kraftowa Salmonella
Lekarz
Dalej jedzcie ten syf a później po czterdziestce problemy żołądkowe.
Ketchup
Tego badziewia nie powinno się nazywać kebabem, jaka wołowina, gdzie, kurczak, jaki kurczak? Niech właściciel poda tutaj skład tego kitu na kiju, jak to ludzie mogą jeść. Całkowity SZAJS!
Poszli w marketing zamiast w jakość i są efekty
Dokładnie
Ta… sygnały do Was 😀 nie przyznacie się, że na Spotted Lublin temat wypłynął a wy go wykorzystaliście. I wy się nazywacie „redakcja”, „dziennikarze”…
Zapraszamy do redakcji. Bez problemu pokażemy dziesiątki wiadomości na FB i maili jakie w tej sprawie otrzymaliśmy. A Spotted nie jest dla nas żadnym źródłem informacji. Nigdy nie korzystaliśmy z tej grupy i nie zamierzamy tego czynić.
A Chemiczną redakcja się planuję zająć? Nie tylko zresztą Chemiczną, są jeszcze inne ulice z krajobrazem księżycowym.
Coś Ci się w glowce pomerdało? To redakcja jest od załatwiania dziur na Chemicznej? Pisz i skarż do administratora drogi a nie frajera szukasz…
A od czego są media?
Jak ktoś dostał sr aczki po kebabie to mogą pisać a jak się ulicą nie da jeździć to nie mogą?
Jechałeś? Zapraszam.
Nie jadam tam, jak kebaby to tylko od prawdziwego Polaka!
buahahaha to jeszcze jakbyś wiedział jak ten ,,prawdziwy Polak” traktuje swoich pracowników…
Jeszcze lepszy syf.
Boicie się nawet napisać o który lokal chodzi z nazwy, jesteście żałośni…
Przecież jest napisane
a już myślałem że salmonella wyginęła jak dinozaury. Z drugiej strony żarcie z prawdziwego mięsa, na plastiku salmonella nie wyżyje
Właściciel przybytku to piri piri sp z o.o. z siedzibą w Lublinie. Wspólnikami są 4 osoby fizyczne z czego 1 Pani jest a prezesem a druga vice.. Wszystkie dane są ogólnodostępne na krs ms..
Kraftowa Salmonella
Dalej jedzcie ten syf a później po czterdziestce problemy żołądkowe.
Tego badziewia nie powinno się nazywać kebabem, jaka wołowina, gdzie, kurczak, jaki kurczak? Niech właściciel poda tutaj skład tego kitu na kiju, jak to ludzie mogą jeść. Całkowity SZAJS!
Czas kebabu odszedł do lamusa.