Zamiast dorsza był mintaj, kotlet jagnięcy był zrobiony z różnych rodzajów mięs, lecz bez jagnięciny, za małe porcje, droższe składniki zamieniane na o wiele tańsze odpowiedniki, czy też przeterminowane produkty. To główne grzechy lokali, w których jedzą podróżni.
Toź od dawna wiadomo że wszystko jest kombinowane , a czystość w barach i lokalach to marzenie.Gdyby wszystcy byli uczciwi to musieli by dokładać z własnej kieszeni, ja nie widziałem takich grabi co by od siebie grabili.
Polski Związek Kołnierzy Wymiętych
Jeśli ktoś deklaruje, że serwuje jagnięcinę za określoną kwotę, a zamiast tego sprzedaje mieszankę mięs bez jagnięciny, to dopuszcza się przestępstwa oszustwa i powinien pójść za to siedzieć oraz mieć orzeczony zakaz prowadzenia działalności gospodarczej, a nie jakieś śmieszne mandaty, które geszefciarze są w stanie odrobić w tydzień.
Stefanek
Inspekcja niech pojedzie nad jeziora
tam dopiero jest sodoma i gomora
Sanepid i skarbówki może siedzieć tam codziennie 😉
Olo
Podziwiam ludzi co stołują się na mieście.
qwerty
Wolałbym zjeść sucha bułkę niż jakiekolwiek jedzenie w takich miejscach
wnikliwy
Polska mentalność tzw. przedsiębiorców: okraść ludzi. Jak nie musicie, to nigdy nie zatrudniajcie się w tego typu „firmach”.
lolo
Nie narzekać. Za komuny był przy drodze bar a w barze pasta z jaj albo puree z dżemem ewentualnie bigos z makaronem
Wolak
tylko jak wtedy smakował makaron i ile było dżemu w dżemie…
lolo
Wtedy to zwykła pryta smakowała jak Bordeaux
Jurek
Mandaty nałożone i wszyscy zadowoleni…inspekcja bo zrobiła swoje ,biznesmeny restauranci bo zapłacą parę stówek mandatu i dalej można prowadzić biznes po staremu…za rok znowu przyjdą skontrolują wystawia śmieszne mandaty i tak to będzie trwało ku zadowoleniu obu stron….a klient frajer nadal będzie dymany
123
Jeżeli podczas podróży chcecie w miarę dobrze i niedrogo zjeść. to patrzcie przy których zajazdach parkują tirowcy, ewentualnie możecie zapytać na cb-radio – ja np polecam forszmak na trasie LN-Chełm (tam gdzie stoją krokodyle)
VSOP
Ci „tirowcy” parkują zazwyczaj tam gdzie jest odpowiedni dla nich parking. Co ma to wspólnego z dobrym jedzeniem,to chyba sprawa dla Pogromców Mitów.
baton
Tylko mc donald
Kamil
Powinna być dostępna lista tych barów to byłby jeszcze jakiś efekt, tak to tylko mandat wrzucony w koszty i do następnej kontroli.
Tomasz
Zgadzam się. Wyniki kontroli powinny być upublicznione.
Toź od dawna wiadomo że wszystko jest kombinowane , a czystość w barach i lokalach to marzenie.Gdyby wszystcy byli uczciwi to musieli by dokładać z własnej kieszeni, ja nie widziałem takich grabi co by od siebie grabili.
Jeśli ktoś deklaruje, że serwuje jagnięcinę za określoną kwotę, a zamiast tego sprzedaje mieszankę mięs bez jagnięciny, to dopuszcza się przestępstwa oszustwa i powinien pójść za to siedzieć oraz mieć orzeczony zakaz prowadzenia działalności gospodarczej, a nie jakieś śmieszne mandaty, które geszefciarze są w stanie odrobić w tydzień.
Inspekcja niech pojedzie nad jeziora
tam dopiero jest sodoma i gomora
Sanepid i skarbówki może siedzieć tam codziennie 😉
Podziwiam ludzi co stołują się na mieście.
Wolałbym zjeść sucha bułkę niż jakiekolwiek jedzenie w takich miejscach
Polska mentalność tzw. przedsiębiorców: okraść ludzi. Jak nie musicie, to nigdy nie zatrudniajcie się w tego typu „firmach”.
Nie narzekać. Za komuny był przy drodze bar a w barze pasta z jaj albo puree z dżemem ewentualnie bigos z makaronem
tylko jak wtedy smakował makaron i ile było dżemu w dżemie…
Wtedy to zwykła pryta smakowała jak Bordeaux
Mandaty nałożone i wszyscy zadowoleni…inspekcja bo zrobiła swoje ,biznesmeny restauranci bo zapłacą parę stówek mandatu i dalej można prowadzić biznes po staremu…za rok znowu przyjdą skontrolują wystawia śmieszne mandaty i tak to będzie trwało ku zadowoleniu obu stron….a klient frajer nadal będzie dymany
Jeżeli podczas podróży chcecie w miarę dobrze i niedrogo zjeść. to patrzcie przy których zajazdach parkują tirowcy, ewentualnie możecie zapytać na cb-radio – ja np polecam forszmak na trasie LN-Chełm (tam gdzie stoją krokodyle)
Ci „tirowcy” parkują zazwyczaj tam gdzie jest odpowiedni dla nich parking. Co ma to wspólnego z dobrym jedzeniem,to chyba sprawa dla Pogromców Mitów.
Tylko mc donald
Powinna być dostępna lista tych barów to byłby jeszcze jakiś efekt, tak to tylko mandat wrzucony w koszty i do następnej kontroli.
Zgadzam się. Wyniki kontroli powinny być upublicznione.