Od kilku dni docierają do naszej redakcji informacje dotyczące zatrucia salmonellą w jednym z lokali z kebabami na terenie Lublina. We wtorek na profilu lokalu gastronomicznego pojawiło się oświadczenie właściciela w tej sprawie.
Ja już dawno trafiłem na syfa piri-piri. Opisałem co się zadziała po wykwintnym posiłku w tym lokalu. Zwróciłem się z tym do właściciela ale usłyszałem że przecież zjadłem to co mi nie pasuje i może mi zaproponować rabat na następne zamówienie haha No teraz to już chyba nawet mr krycha nie pomoże… Swoją droga to ciekawe jak wiele osób dało się nabrać na ta szopkę zorganizowaną przez chama który wszystkich straszy prawnikami (właściciel) i wsiowego youtubera…
Jacek
Trują ludzi dwa razy jadłem kebab w różnych miejscach zawsze ból brzucha i biegunka nigdy więcej nie skorzystam.
xXx
Chyba właściciele zachłysnęli się własnym sukcesem. Kiedyś ich baranina naprawdę robiła robotę. Potem jakość znacznie spadła. Brud, skisłe sosy na stolikach, niemiła obsługa, teraz salmonella. Dobrze, że przestałem tam jadać.
Snk
Nie rozumiem ludzi którzy jedzą wołowinę, czy baraninę przeciez to jest taki syf jak ze starej krowy czy Capa. Najlepszy kebab to z kurczakiem i nigdy innego nie zjem bo mi śmierdzi to gownianeee mięso.
wks
Co za pustak …
Piotr
Jedzenie to raz. Problemem są też kierowcy dostarczający klientom jedzenie. Jeżdżą tymi samochodami jak idioci. Nie wiem tylko czy wszyscy czy po prostu ciagle widuję tego jednego kretyna, który nie rozumie ewentualnych skutków swojego postępowania.
Rob
kraftowa salmonella, ja pier…. . Ten cały wsiowy youtuber… pewnie to nie jego wina, ale to grubas który żre jak świnia i myśli że jest gordonem ramseyem
Józew F.
Brawo dla właściciela za podejście do problemu klientów. I właśnie z tego powodu moja noga więcej tam nie stanie, bo kejaba uważałem za naprawdę niezłego. Bujaj się cwaniaczku.
Kylo
Brudno i tyle teraz próbuje sie ratowac i wymyśla nie może powiedz no bylo brudno bo jest u nich brudno nikogo wina tylko szefa ze nie pilnuje czystości
Ja już dawno trafiłem na syfa piri-piri. Opisałem co się zadziała po wykwintnym posiłku w tym lokalu. Zwróciłem się z tym do właściciela ale usłyszałem że przecież zjadłem to co mi nie pasuje i może mi zaproponować rabat na następne zamówienie haha No teraz to już chyba nawet mr krycha nie pomoże… Swoją droga to ciekawe jak wiele osób dało się nabrać na ta szopkę zorganizowaną przez chama który wszystkich straszy prawnikami (właściciel) i wsiowego youtubera…
Trują ludzi dwa razy jadłem kebab w różnych miejscach zawsze ból brzucha i biegunka nigdy więcej nie skorzystam.
Chyba właściciele zachłysnęli się własnym sukcesem. Kiedyś ich baranina naprawdę robiła robotę. Potem jakość znacznie spadła. Brud, skisłe sosy na stolikach, niemiła obsługa, teraz salmonella. Dobrze, że przestałem tam jadać.
Nie rozumiem ludzi którzy jedzą wołowinę, czy baraninę przeciez to jest taki syf jak ze starej krowy czy Capa. Najlepszy kebab to z kurczakiem i nigdy innego nie zjem bo mi śmierdzi to gownianeee mięso.
Co za pustak …
Jedzenie to raz. Problemem są też kierowcy dostarczający klientom jedzenie. Jeżdżą tymi samochodami jak idioci. Nie wiem tylko czy wszyscy czy po prostu ciagle widuję tego jednego kretyna, który nie rozumie ewentualnych skutków swojego postępowania.
kraftowa salmonella, ja pier…. . Ten cały wsiowy youtuber… pewnie to nie jego wina, ale to grubas który żre jak świnia i myśli że jest gordonem ramseyem
Brawo dla właściciela za podejście do problemu klientów. I właśnie z tego powodu moja noga więcej tam nie stanie, bo kejaba uważałem za naprawdę niezłego. Bujaj się cwaniaczku.
Brudno i tyle teraz próbuje sie ratowac i wymyśla nie może powiedz no bylo brudno bo jest u nich brudno nikogo wina tylko szefa ze nie pilnuje czystości