W warzywach na patelnię wyprodukowanych przez lubelską firmę dla ogólnopolskiej sieci sklepów, wykryto groźną dla zdrowia a nawet życia bakterię. Produkt został wycofany z obrotu.
NIEKUPUJCIE NIC Z TEJ FIRMY AGRAM ! NIEDAWNO AFERA ZE SKAZONA KASZA GRYCZANA JANEX! BYŁY WYCOFYWANE PARTIE PRODUKTU, ŚWIECĄCE KURCZAKI RÓWNIEŻ Z LUBELSZCZYZNY…I MOŻNA TAK PRZYTACZAC. DZIŚ LICZY SIE PIENIADZ TYLKO! ONI WCISNA WAM WSZYSTKO! A NADZÓR NAD TYMI FIRMA
TO CHYBA FIKCJA.
Emilka
Ale na Lubelszczyźnie jest stokrotka dla której produkuje firma Agram pod nazwą home
Bez podpisu
Gdzie są urzędy nadzorujące produkty źywnosciowe??? Drą japy o stołki i lepsze wynagrodzenie.
To nie powino wyjść nawet za bramę zakładu.
Emilka
Niestety jak widać firma nie dba o jakoś produktu tylko jak widać aby się pozbyć i zarobić. Gdzie są osoby czuwajace nad produkcja i czystością w zakładzie.
.......
Co chcą być szybsi od Koronawirusa?!
yoyo
Niemce chciały nas otruć! a nie, czekaj…
otua
No nie, tym razem nie Niemce, tylko Belgi czy też Belgowie. A ty się z choinki urwałeś, że myślałeś że to polskie? Przed wejściem do UE mieliśmy znacznie bardziej rygorystyczne normy jakości dla żywności, szczególnie mięsa.
yogi40
teraz to możemy pomarzyć o przedunijnej normie PN. Mamy jeść antybiotykowe g.wno i dawać zarabiać big-pharmie na lekach które słabo leczą ale za to świetnie doją naiwnych.
mur
Dokładnie tak !!!
Leśny dziadek
No tylko my nie mamy tyle zpopieralni
Beata
Bravo producent Teraz czekamy na pozwy do sądu za zatruciecz długoterminowym następstwami.
Bławat
Czy to nie belgijska firma, a mianowicie jeden z jej wielu zakładów? Crop`s NV – Belgia, Portugalia, Hiszpania, Kostaryka, Serbia i Maroko.
Koziołek lubelski
Droga redakcjo.
Przydatna wiadomość w takiej sprawie to np. POTRZEBA OBRÓBKI TERMICZNEJ – BAKTERIA TA GINIE W TEMP. 75°C, więc w przypadku warzyw na patelnię to mało rozsądna ostrożność… Warto natomiast wspomnieć, że głównymi zagrożonymi są osoby po zabiegach, starsze, kobiety w ciąży, noworodki itd., a głównymi źródłami może być ser, wędliny, kiełbasy, gdyż te najczęściej spożywa się bez gotowania, czy smażenia…
Ogólnie bakterie te posiada co 10-ta osoba, więc tylko przy osłabieniu należy zachować szczególną ostrożność !! Gdyż umieralność jest wyższa niż przy salmonelli, choć niższa niż podana w artykule – tu jednak pamiętajmy o warunkach w Polsce: np sepsa: umieralność w krajach cywilizowanych: ~45-55%, a w Polsce: ~65-75%
remik
jaka tu bakterija dziala agram
remik
kurier ozi towar bez zadnych wytycznych 2/ 8 stopni
NIEKUPUJCIE NIC Z TEJ FIRMY AGRAM ! NIEDAWNO AFERA ZE SKAZONA KASZA GRYCZANA JANEX! BYŁY WYCOFYWANE PARTIE PRODUKTU, ŚWIECĄCE KURCZAKI RÓWNIEŻ Z LUBELSZCZYZNY…I MOŻNA TAK PRZYTACZAC. DZIŚ LICZY SIE PIENIADZ TYLKO! ONI WCISNA WAM WSZYSTKO! A NADZÓR NAD TYMI FIRMA
TO CHYBA FIKCJA.
Ale na Lubelszczyźnie jest stokrotka dla której produkuje firma Agram pod nazwą home
Gdzie są urzędy nadzorujące produkty źywnosciowe??? Drą japy o stołki i lepsze wynagrodzenie.
To nie powino wyjść nawet za bramę zakładu.
Niestety jak widać firma nie dba o jakoś produktu tylko jak widać aby się pozbyć i zarobić. Gdzie są osoby czuwajace nad produkcja i czystością w zakładzie.
Co chcą być szybsi od Koronawirusa?!
Niemce chciały nas otruć! a nie, czekaj…
No nie, tym razem nie Niemce, tylko Belgi czy też Belgowie. A ty się z choinki urwałeś, że myślałeś że to polskie? Przed wejściem do UE mieliśmy znacznie bardziej rygorystyczne normy jakości dla żywności, szczególnie mięsa.
teraz to możemy pomarzyć o przedunijnej normie PN. Mamy jeść antybiotykowe g.wno i dawać zarabiać big-pharmie na lekach które słabo leczą ale za to świetnie doją naiwnych.
Dokładnie tak !!!
No tylko my nie mamy tyle zpopieralni
Bravo producent Teraz czekamy na pozwy do sądu za zatruciecz długoterminowym następstwami.
Czy to nie belgijska firma, a mianowicie jeden z jej wielu zakładów? Crop`s NV – Belgia, Portugalia, Hiszpania, Kostaryka, Serbia i Maroko.
Droga redakcjo.
Przydatna wiadomość w takiej sprawie to np. POTRZEBA OBRÓBKI TERMICZNEJ – BAKTERIA TA GINIE W TEMP. 75°C, więc w przypadku warzyw na patelnię to mało rozsądna ostrożność… Warto natomiast wspomnieć, że głównymi zagrożonymi są osoby po zabiegach, starsze, kobiety w ciąży, noworodki itd., a głównymi źródłami może być ser, wędliny, kiełbasy, gdyż te najczęściej spożywa się bez gotowania, czy smażenia…
Ogólnie bakterie te posiada co 10-ta osoba, więc tylko przy osłabieniu należy zachować szczególną ostrożność !! Gdyż umieralność jest wyższa niż przy salmonelli, choć niższa niż podana w artykule – tu jednak pamiętajmy o warunkach w Polsce: np sepsa: umieralność w krajach cywilizowanych: ~45-55%, a w Polsce: ~65-75%
jaka tu bakterija dziala agram
kurier ozi towar bez zadnych wytycznych 2/ 8 stopni