Pojawiły się kolejne ostrzeżenia Głównego Inspektoratu Sanitarnego dotyczące wycofania żywności z rynku. Tym razem chodzi o zanieczyszczenie tlenkiem etylenu wyrobów rybnych oraz boczku.
Przecież klamiewiecki tak zachwskał i polecał polskie produkty.
Dk
To jeszcze nic. Ile wieśniacy teraz stosują chemii. Nie tak dawno był taki przypadek że u pewneg glifosat był obecny we krwi.
juzek
A ci co już spożyli wyżej wymienione , mogą już składać pozwy do sądu o odszkodowania ? Czy poczekać aż ten etylen zacznie ich zabijać ?
ICO
ALE NAJPIERW INSPEKTOR SANITARNY DOPUSCIL DO SPRZEDAZY WIEC INSPEKTOR NIEDOPELNIL OBOWIAZKOW SWYCH !!!! NAGLE GO OSWIECIŁO ŻE W PRODUKTACH KTÓRE DOPUŚCIŁ DO SPRZEDAŻY BYŁO COŚ NIE TAK !!! ŻENADA
Zdzi wiony
Ważne że z kowidem walczymy, to jest zaraza najgorsza z najgorszych.
Do jedzenia chemii mamy już przyzwyczajone żołądki;)
Odp
Niestety nie mamy. Ten eksperyment dziś się dzieje na nas. Skutki już wychodzą , jesteśmy chorzy lub w większości będziemy w niedalekiej przyszłości na raka. Dzieci będą się rodzić chore.
czytelnik
A może redakcja by podała nazwy sklepów gdzie dostarczano to trujące jedzenie?
redakcja
GIS nie podaje takich informacji. Nazwy producentów są podane i powinny być na produktach widoczne, więc nie powinno być problemu z oceną pochodzenia wycofanych pozycji z rynku.
Pozdrawiamy
Franio
Znając szybkość informacji dawno już wszystko zostało zrzarte i zapite piwskiem albo wódeczką więc nie ma co się produkować i liczyć że ktoś zwróci do sklepu… No chyba że zwrócił ale bezpośrednio po imprezie grillowej ?
Taka prawda
Co 3 z nas ma lub kiedyś będzie miał raka. Czy to mało? Żadne pokolenie nigdy wcześniej nie doświadczylo tego co my teraz. Jemy truciznę. To się skończy w przyszłości dla nas wszystkich źle.
Miejscowy
Żadne pokolenie dotąd nie miało średniej długości życia powyżej 70 lat. Normalne, że w takim wieku pojawiają się różne choroby, np. rak. A co do tych produktów, to makrela na pewno nie polska, boczuś pewnie też „wyprodukowano w UE”, u nas to tylko pakowane. To jeszcze nic, poczytajcie sobie co piszą na słoikach z miodem! Ten najtańszy to nawet wprost ostrzegają, że nie do bezpośredniego spożycia.
Do-Miejscowy
A ile osób jaki procent w tym pokoleniu choruje na raka? Umrze więcej osób niż dożyje tej 70tki. Opowiadasz brednie.
Nauczycielka
Ludzie mają umierać przed emeryturą.
Marian
,,DK” Ty analfabetyczny drobnomieszczaninie naucz się najpierw pisać dopiero się wypowiadaj!
Do-Marian
A co wiesniaku też pryskasz glofosatem? Zobacz czy masz jęzor już zielony.
Przecież klamiewiecki tak zachwskał i polecał polskie produkty.
To jeszcze nic. Ile wieśniacy teraz stosują chemii. Nie tak dawno był taki przypadek że u pewneg glifosat był obecny we krwi.
A ci co już spożyli wyżej wymienione , mogą już składać pozwy do sądu o odszkodowania ? Czy poczekać aż ten etylen zacznie ich zabijać ?
ALE NAJPIERW INSPEKTOR SANITARNY DOPUSCIL DO SPRZEDAZY WIEC INSPEKTOR NIEDOPELNIL OBOWIAZKOW SWYCH !!!! NAGLE GO OSWIECIŁO ŻE W PRODUKTACH KTÓRE DOPUŚCIŁ DO SPRZEDAŻY BYŁO COŚ NIE TAK !!! ŻENADA
Ważne że z kowidem walczymy, to jest zaraza najgorsza z najgorszych.
Do jedzenia chemii mamy już przyzwyczajone żołądki;)
Niestety nie mamy. Ten eksperyment dziś się dzieje na nas. Skutki już wychodzą , jesteśmy chorzy lub w większości będziemy w niedalekiej przyszłości na raka. Dzieci będą się rodzić chore.
A może redakcja by podała nazwy sklepów gdzie dostarczano to trujące jedzenie?
GIS nie podaje takich informacji. Nazwy producentów są podane i powinny być na produktach widoczne, więc nie powinno być problemu z oceną pochodzenia wycofanych pozycji z rynku.
Pozdrawiamy
Znając szybkość informacji dawno już wszystko zostało zrzarte i zapite piwskiem albo wódeczką więc nie ma co się produkować i liczyć że ktoś zwróci do sklepu… No chyba że zwrócił ale bezpośrednio po imprezie grillowej ?
Co 3 z nas ma lub kiedyś będzie miał raka. Czy to mało? Żadne pokolenie nigdy wcześniej nie doświadczylo tego co my teraz. Jemy truciznę. To się skończy w przyszłości dla nas wszystkich źle.
Żadne pokolenie dotąd nie miało średniej długości życia powyżej 70 lat. Normalne, że w takim wieku pojawiają się różne choroby, np. rak. A co do tych produktów, to makrela na pewno nie polska, boczuś pewnie też „wyprodukowano w UE”, u nas to tylko pakowane. To jeszcze nic, poczytajcie sobie co piszą na słoikach z miodem! Ten najtańszy to nawet wprost ostrzegają, że nie do bezpośredniego spożycia.
A ile osób jaki procent w tym pokoleniu choruje na raka? Umrze więcej osób niż dożyje tej 70tki. Opowiadasz brednie.
Ludzie mają umierać przed emeryturą.
,,DK” Ty analfabetyczny drobnomieszczaninie naucz się najpierw pisać dopiero się wypowiadaj!
A co wiesniaku też pryskasz glofosatem? Zobacz czy masz jęzor już zielony.