Czwartek, 25 kwietnia 202425/04/2024
690 680 960
690 680 960

Będą gotować za darmo, klient zapłaci tylko za składniki. Lubelska restauracja walczy o przetrwanie

Dochody w branży gastronomicznej spadają z każdym dniem, wiele lokali ma poważne obawy, co do przetrwania trudnych czasów. Jedna z lubelskich restauracji postanowiła gotować dla klientów za darmo. Wszystko po to, aby mieć zajęcie.

18 komentarzy

  1. Kiedyś byłem tam na sylwestrze i jedzenie było niezdatne do niczego! Naprawdę mówię szczerze nic nie było dobrze zrobione. Pamiętam jakieś medaliony z mięsa ,pięknie w karcie opisane. Podane do stołu ,a tu widelca nie można wbić. Co najwyżej można byłoby tym kogoś zabić rzucając … Od tamtej pory moja noga w tym lokalu nie postanie. Współczuję stołującym się tam. Na marginesie mam pytanie ,kto za damski wuj przyjedzie tam do pracy?

  2. Prawda jest taka, ze pracownikami tej firmy jest corka szefa, syn szefa, maz corki, ich rodziny i krewniacy. Gdyby to chodzilo o kogos innego to powieka by im nie drgnela, zeby tych ludzi zwolnic. To co zrobili teraz to jest super pomysl na darmowa promocje i tutaj nie ma sie co dziwic, ale niech nie mydla ludziom oczow ze zostali pozbawieni pasji. Zostali pozbawienie pieniedzy i nie ma sie co oszukiwac.

Z kraju