Jechał bez uprawnień. Myślał, że zobaczył policyjny odblask i ukrył się w zaroślach

Jadąc w nocy jedną z dróg wojewódzkich zauważył odblask i pomyślał, że to patrol drogówki. Zatrzymał więc pojazd i ukrył się w zaroślach, ale po kilkudziesięciu minutach zadzwonił do dyżurnego policji.

Minionej nocy, 31-letni mężczyzna podróżował pojazdem marki Audi drogą wojewódzką nr 829. W pewnym momencie w miejscowości Nowogród zauważył czerwony element odblaskowy myśląc, że to policyjna tarcza do zatrzymywania pojazdów. Tak się przestraszył, że zatrzymał pojazd i razem z żoną, będącą pasażerką, ukryli się w pobliskich zaroślach.

Po około 40 minutach bojąc się wychłodzenia mężczyzna sam zatelefonował i powiadomił o całej sytuacji oficera dyżurnego policji w Łęcznej.

Interweniujący policjanci ustalili, że kierujący był trzeźwy, a w okolicy nie było wcześniej żadnego patrolu. Najprawdopodobniej czerwone światło, które mógł zobaczyć 31-latek było odblaskiem słupka hektometrycznego. Mężczyzna odpowie teraz za kierowanie pojazdem bez uprawnień.

2017-10-31 15:10:12
(fot. pixabay.com)

Zobacz również

41 komentarzy

  1. klub przyjaciół prezesa

    dawno nic z BMW NIE BYŁO

  2. buhahahahahahahaaha to serio????

  3. dzisiaj 1 kwietnia?!!!

  4. Prima aprilis jest w kwietniu,co to za bajki…

  5. Geniusz 😀

  6. Janusz i Grazyna … kintesencja 🙂

  7. Głupota u ludzi , nie zna granic, troszkę przeżyłem co nieco widziałem , w kość dostałem, nie z jednego jadłem pieca chleb , ale czytając na 112 niektóre doniesienia , komentarze to śmiać i płakać mi się chce , czym bardziej technika i technologie się rozwijają , tym bardziej ludzie głupieją.

  8. Zawsze swoim klientom powtarzam, nie jeździć autem po paleniu, bo za ciężka faza. Ale jak się nie słucha bo wie lepiej to tak się to kończy.
    PS. nic dziwnego że nie ma prawka bo z IQ 50 to pewnie ciężko zdać.

  9. Brzmi to tak absurdalnie, że po kierowcy żadnej innej marki bym się tego nie spodziewał.

  10. Albo wymyślona historyjka albo Bimer. Nie wierzę że można być aż taką amebą.

  11. Śmiejecie się, ale chłopina zachował się prawidłowo. Potrafił przyznać się do błędu. Nikomu krzywdy nie wyrządził.
    Istnieją tak głęboko zdemoralizowani kierujący, że na widok radiowozu decydują się go staranować.

  12. To chyba kolega bimmera był.

  13. Mam nadzieję, że nie mają dzieci, ani nie planują…

  14. a dziwic się cieciom ze głupoty robia

  15. chcial to jechal , jego sprawa dziady , moi koledzy jezdza przez lata juz bez prawka , jedaen ma e38 a drugi e90 i nikt ich nie zlapal heheheheh bez prawka trzeba umiec jezdzic tak samo jak po alko . po alko trzeba powoli sie przyzwyczaiac , jedno piwko , potem dwa i tak krok po kroku i czlowiek nabiera umiejetnosci , bez prawka trzeba raczej wolniej jezdzic zeby wypadku nie bylo czy policja zeby nie zwrocila uwagi hehehehhe do tego trzeba miec dobre auto bo jak dziad jedzie wieswagenem to jak moze takim biedakowozem kierowac poprawnie . Ja w swojej e60 535d mam pelna kontrole , szerokie opony , felgi 19 masa systemow i hamulce na przodzie oryginaly bmw z aso a dziady jezdza na tarczach ze szrotu i potem nie moga byc szybcy na drodze bo brak kontroli . Potem jade swoja e60 i smieje sie z biedaka w wieswagenia bo nie dal rady zachamowac hehehehehhe smieje sie z was dziady

  16. klub przyjaciół prezesa

    Na parkingu stoi BMW. W pewnym momencie podbiega do niej Bimmer w dresie, wybija szybę, ładuje się do środka, zrywa kable, odpala „na krótko” i odjeżdża z piskiem opon ! Tak jedzie, jedzie, i powoli rozgląda się po wnętrzu auta, nagle wali się w swój łysy tępy łeb i mówi:
    – O żesz ty k**wa, toż to mój.

    • jedzie seba swoją betą z reichu i złapał gumę…zatrzymał się na poboczu,podstawia lewarek i odkręca koło…podchodzi bimmer i się pyta :
      -Seba co robisz ?
      – odkręcam koło …
      na to bimmer JE* kamieniem w szybę i mówi : TO JA BIORĘ RADIO !

  17. Buhehhe nie no osioł pierwsza klasa ahahah gdzie tacy się rodzą buhehhe

  18. Żrą jakieś tabsy, dopalacze to nic dziwnego , że później zwidy mają. Dziury w głowie zostają do końca życia.

  19. Bimeer… boki zrywam ze śmiehu. Tesz mam bmw. Tylko inne niz e60.

  20. głupich nie sieją… 🙂 buahahahaha

  21. Samozaoranie najwyższy level.

  22. Wychodzi na to, że najskuteczniejszym sposobem karania nie są mandaty, a 40-to minutowy pobyt na mrozie. Kierowcy sami dzwonią na policję. 🙂

  23. Bimmer ty jesteś oszołom LOL. Powinni ci w czynie społecznym prawko cofnąć

    Po Dysie to ty chyba ursusem40 zapilasz zaorać pole haha

Pracapraca.lublin112.pl

    Kursy walut

    • USD 3.8952zł -0.02%
    • GBP 4.9282zł 0.58%
    • EUR 4.2949zł -0.05%
    • CHF 3.9zł -0.27%

    Polub nas

    Darmowe ogłoszenia lokalne

      Materiały wideo

      99. Rocznica Bitwy pod Komarowem (wideo)
      W Zamościu trwa 18 Międzynarodowy Festiwal Folklorystyczny EUROFOLK (wideo)
      W Zamościu trwa XIII Zamojski Festiwal Kultury (wideo)
      Szturm Twierdzy Zamość 2019
      Jutro premiera nowego pokazu na fontannie multimedialnej. Zobacz zwiastun (wideo)

      Co? Gdzie? Kiedy?

      Wystawa grzybów w Łęcznej i Parczewie
      Wystawa grzybów w Opolu Lubelskim
      Odczaruj Jesień Życia: Pokaz mody w wykonaniu seniorów
      Upamiętnią ofiary masowego mordu w Szczuczkach
      Wystawa Twórczości Uczestników Środowiskowego Domu Samopomocy „Misericordia”
      x

      Szanowny Czytelniku!

      Pragniemy Cię poinformować, że nasza strona może dostosowywać treści do Twoich potrzeb. Aby to robić, potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie danych w celach personalizacji treści marketingowych, dzięki czemu otrzymujesz:

      Lepszą jakość strony. Możemy dostosowywać treści pasujące do poszczególnych grup odbiorców.

      Reklam jest mniej i są bardziej dopasowane do Twoich potrzeb. Dzięki reklamom finansujemy nasz rozwój, dzięki czemu nasz serwis nie wymaga opłat

      Twoje dane są u nas bezpieczne.Zgodę na przetwarzanie danych możesz wycofać w każdej chwili na stronie Polityka Prywatności.

      Klikając przycisk "Przejdź do serwisu" lub zamykając to okno za pomocą przycisku "x" wyrażasz zgodę na przetwarzanie, w tym profilowanie* przez ITLU sp z o.o. oraz naszych Partnerów, Twoich danych danych osobowych zapisanych w plikach cookies i im podobnych technologiach stosowanych w Serwisach przez ITLU sp. z o.o. i Partnerów w celu marketingowym, obejmującym analitykę w celach marketingowych oraz wyświetlanie spersonalizowanych ofert, reklam i innych usług.

      Pamiętaj, możesz w każdej chwili nie wyrazić zgody lub cofnąć zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych.

      Informujemy także, że poprzez korzystanie z tego Serwisu bez zmiany ustawień Twojego oprogramowania/przeglądarki wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych w celach dopasowania treści i reklam. Więcej przeczytasz w naszej Polityce Prywatności.

      Kto jest administratorem danych osobowych?

      Administratorem Twoich danych osobowych będziemy my, tj. spółka ITLU Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie oraz nasi Partnerzy (reklamodawcy).

      Szczegółowe informacje na temat celów przetwarzania

      Twoje dane uzyskane w naszych Serwisach za pomocą plików cookies i im podobnych technologii będziemy przetwarzać, w tym profilować:

      • w naszych celach marketingowych polegających na dopasowaniu treści i reklam w naszych Serwisach i Internecie, w celach badań analitycznych w celach marketingowych, w celach dokonywania analiz i badania ruchu na stronach, w celu zapewnienia bezpieczeństwa naszych usług, w celu dochodzenia praw i roszczeń (podstawa: nasz prawnie uzasadniony interes),
      • w celach marketingowych naszych partnerów-reklamodawców, polegających na dopasowaniu treści i reklam w naszych Serwisach i Internecie, w celach badań analitycznych w celach marketingowych (podstawa: Twoja zgoda).

      Jeśli wyrazisz na to zgodę nasi Partnerzy będą przetwarzali, w tym też profilowali Twoje dane osobowe uzyskane w naszych Serwisach za pomocą plików cookies i im podobnych technologii w celach marketingowych polegających na dopasowaniu treści i reklam w naszych Serwisach i Internecie a także badań analitycznych w tych celach.

      Więcej przeczytasz w Polityce Prywatności.

      Twoje prawa

      Jeśli wyraziłeś zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych możesz ją zawsze cofnąć.

      Przysługuje Ci też prawo dostępu do Twoich danych, prawo do ich sprostowania, usuwania, prawo do przenoszenia danych, wyrażenia sprzeciwu, prawo do ograniczenia przetwarzania. Przysługuje Ci także prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym będzie Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Więcej na temat Twoich uprawnień przeczytasz tutaj.

      * Do przetwarzania wykorzystywane będą następujące dane: Twój adres IP, adres URL żądania, nazwa domeny, identyfikator urządzenia, typ przeglądarki, język przeglądarki, liczba kliknięć, ilość czasu spędzonego na poszczególnych stronach, data i godzina korzystania z Serwisu, typ i wersja systemu operacyjnego, rozdzielczość ekranu, dane zbierane w dziennikach serwera a także inne podobne informacje.