Jedna z firm planuje znacznie zwiększyć produkcję w Lublinie, druga chce dopiero ją uruchomić. W obu zakładach przerabiane mają być kurczaki. Wnioski obu firm są obecnie rozpatrywane przez urzędników.
Kolejny chemiczny syf jak w każdym markecie legalne trucie ludzi
zenob i już
ktoś ci każe to kupować, jeść.. ? czy o co Ci chodzi?
andrzej
Nie radzę nikomu jeść kurcząt ani żadnych pochodnych wyrobów z kurcząt . To jest najgorszy syf jaki w ogóle jest z asortymentu mięsa , przez to dużo ludzi choruje na nowotwory.
Bus
Traworzercy dlaczego zatrówacie środowisko używając telefonów i komputerów
Łysy z włosami
Kurczaki to naprawdę największy syf, pędzony na rożnego rodzaju dopalaczach i antybiotykach.
Do tego współczuje okolicznym mieszkańcom i pracownikom w rejonie ul. Zimnej. 2 razy miałem nieprzyjemność być w hurtowni niedaleko w letnie upały. Smród jest tak potężny że można się pożygać mimo że jest się dość odpornym na rewolucje zolodkowo-jelitowe.
jerzyk
To mówicie że kuraki to syf ? a te ze wsi ,biegajace sobie „luzem ” gdzie chcą i karmione owsem można jeść ? zdrowe są ,czy tez lepiej nie ryzykowac ?
Iza
Od dawna nie jem kurczaków z marketu coś co rośnie niecałe 3 miesiące do uboju nie może być zdrowe.
szaman
Jakie trzy miesiące. 5 do 6 tygodni. Tyle trwa tucz brojlerów kurzych
Łysy z włosami
A ktoś na wsi jeszcze trzyma kurczaki na mięso?
rysik
Nieliczni trzymają dla siebie ale to nieliczni, lepiej niech to otwierają niż kolejne markety to może ludziska parę złotych więcej zarobią a nie poniżej najbidniejszej krajowej. Miasto tej wielkości pozbawione praktycznie przemysłu za to pełne biurowców, deweloperów i marketów to jakiś sen wariata.
Cincin
Może niech firma superdrob się pochwali jak po inspekcji w tym roku zamknęli zakład na tydz bo my wtedy nic o tym nie pisaliście
Hura! będzie praca za 2k
Kolejny chemiczny syf jak w każdym markecie legalne trucie ludzi
ktoś ci każe to kupować, jeść.. ? czy o co Ci chodzi?
Nie radzę nikomu jeść kurcząt ani żadnych pochodnych wyrobów z kurcząt . To jest najgorszy syf jaki w ogóle jest z asortymentu mięsa , przez to dużo ludzi choruje na nowotwory.
Traworzercy dlaczego zatrówacie środowisko używając telefonów i komputerów
Kurczaki to naprawdę największy syf, pędzony na rożnego rodzaju dopalaczach i antybiotykach.
Do tego współczuje okolicznym mieszkańcom i pracownikom w rejonie ul. Zimnej. 2 razy miałem nieprzyjemność być w hurtowni niedaleko w letnie upały. Smród jest tak potężny że można się pożygać mimo że jest się dość odpornym na rewolucje zolodkowo-jelitowe.
To mówicie że kuraki to syf ? a te ze wsi ,biegajace sobie „luzem ” gdzie chcą i karmione owsem można jeść ? zdrowe są ,czy tez lepiej nie ryzykowac ?
Od dawna nie jem kurczaków z marketu coś co rośnie niecałe 3 miesiące do uboju nie może być zdrowe.
Jakie trzy miesiące. 5 do 6 tygodni. Tyle trwa tucz brojlerów kurzych
A ktoś na wsi jeszcze trzyma kurczaki na mięso?
Nieliczni trzymają dla siebie ale to nieliczni, lepiej niech to otwierają niż kolejne markety to może ludziska parę złotych więcej zarobią a nie poniżej najbidniejszej krajowej. Miasto tej wielkości pozbawione praktycznie przemysłu za to pełne biurowców, deweloperów i marketów to jakiś sen wariata.
Może niech firma superdrob się pochwali jak po inspekcji w tym roku zamknęli zakład na tydz bo my wtedy nic o tym nie pisaliście