Piątek, 26 kwietnia 202426/04/2024
690 680 960
690 680 960

Piec do pizzy, serce każdej pizzerii

Piec do pizzy pozwala przygotować przepyszną włoską pizzę w każdym lokalu, która serwuje to danie. Na smak potrawy wpływają nie tylko poszczególne składniki, doświadczenie kucharza, ale i wysokiej jakości piec elektryczny lub gazowy do pizzy. Przekonaj się, że profesjonalne urządzenie doskonale sprawdzi się w twojej kuchni. Sięgnij po wysoką jakość w atrakcyjnej cenie!

piec do pizzy

Opalane drewnem, elektryczne i gazowe piece do pizzy

Gazowy piec do pizzy to jedna z kilku propozycji, jakie można znaleźć na rynku. W ofercie sklepu internetowego gastroprodukt.pl/piec-do-pizzy dostępne są także dwa inne rodzaje pieców, mianowicie piece elektryczne i profesjonalne piece opalane drewnem. Tak spora różnorodność sprawia, że każdy klient znajdzie odpowiedni produkt dla siebie. Bez względu na typ pieca, produkty te charakteryzuje nieprzeciętna jakość i trwałość. Jest to możliwe, ponieważ w trakcie produkcji wykorzystano najwyższej klasy materiały. Uwagę zwraca także precyzja wykonania oraz funkcjonalne rozwiązania, jakie posiadają piece sygnowane przez markę GastroProdukt Professional.

Profesjonalny piec do pizzy. Gazowy piec do pizzy – wybierz model dla siebie!

Piec do pizzy dostępny jest w kilku wariantach. Dlatego też warto przekonać się, o czym należy pamiętać przy jego wyborze. Szereg cennych informacji w tej kwestii można znaleźć w artykule dostępnym pod adresem darlowo.info/index.php/83-biznes/6593-piec-do-pizzy-o-czym-pamietac-przy-jego-wyborze. Elektryczne piece znajdujące się w asortymencie GastroProdukt Professional posiadają komorę wewnętrzną pieca, która nagrzewa się do temperatury 450 stopni Celsjusza. Rozwiązanie  to zapewnia wysoki poziom higieny i bardzo efektywną pracę, którą doceniło już szerokie grono klientów.

Natomiast piece gazowe do pizzy doskonale magazynują ciepło. Jest to możliwe, ponieważ posiadają odpowiednią konstrukcję oraz wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Piec tego typu może być w ciągłym użyciu przez 12 godzin. Dodatkowo to ekonomiczna propozycja ze względu na stosowane paliwo. Piec do pizzy opalany drewnem wymaga większego zaangażowania i innego trybu pracy, niż wspomniane już piece do pizzy. Produkt ten jest wciąż doceniany ze względu na atrakcyjny wygląd, jak i charakterystyczny smak potraw w nim przygotowanych. Przekonaj się, co będzie lepszym wyborem dla twojej pizzerii!

gazowy piec do pizzy

Niezbędne wyposażenie każdej pizzerii

Pizzeria to nie tylko piec do pizzy, ale także niezbędne wyposażenie dedykowane tego typu lokalom. Oczywiście piec jest bardzo ważny, jednak warto skorzystać również z prasy do pizzy, stołu chłodniczego do pizzy oraz dodatkowe wyposażenie pizzerii. Szereg cennych wskazówek w tej kwestii można znaleźć na stronie inplus.skoczow.pl/wyposazenie-pizzerii-sprawdz-czego-bedziesz-potrzebowac. Wspomniana prasa do pizzy pozwala przyspieszyć przygotowanie potrawy, ponieważ stosuje się ją w celu wyrabiania ciasta i wytłaczania placków. Natomiast stół chłodniczy do pizzy poprawia komfort pracy z tym ciastem. Stół pozwala zachować wysoki poziom higieny, jednocześnie jest niezwykle efektowny. Widowiskowo wygląda również praca z jego wykorzystaniem dla klientów, zwłaszcza gdy kuchnia w lokalu jest otwarta. Dodatkowe wyposażenie pizzerii obejmuje mniejsze i większe produkty, wśród których należy wymienić między innymi: porcjonery do ciasta, blachy i deski do serwowania pizzy, siatki, wałkownice do ciasta,  łopatki i szczotki do pieca, pojemniki i wiele więcej.

Piec do pizzy, serce każdej pizzerii

Piec do pizzy – tylko z GastroProdukt Professional

Firma GastroProdukt Professional wyróżnia wieloletnie doświadczenie i znajomość branży gastronomicznej. Zorientowanie na potrzeby użytkownika, jak i klientów lokali pozwala zaoferować profesjonalne urządzenia. Produkty te charakteryzuje wysoka jakość i wysoka funkcjonalność. Doskonałe dopracowanie i szereg sprawdzonych rozwiązań sprawia, że urządzenia tej marki są łatwe w obsłudze. Ułatwiają wiele czynności, jakie wykonuje się w kuchni. Jednocześnie ich czyszczenie i konserwacja jest prosta. Uwagę zwraca gazowy piec do pizzy, który wyróżnia się niecodzienną budową i ekonomicznym użytkowaniem. Ofertę uzupełnia tradycyjny piec do pizzy oraz elektryczny piec do pizzy. Różnorodność modeli, indywidualne oczekiwania oraz wielkość lokalu sprawiają, że warto skorzystać z porady doświadczonego doradcy GastroProdukt Professional. W ten sposób można uzyskać nie tylko fachowe doradztwo, ale i szereg ważnych informacji w kwestii wybranego pieca do pizzy.  

Pizza, a piec do pizzy

Pizza to potrawa o włoskich korzeniach, która występuje w kilku wariacjach. Różnią się one ilością ora rodzajem dodatków, a także grubością ciasta. Bez względu na ulubiony smak, warto próbować i szukać idealnej kompozycji. Tradycyjna Margarita, czy może Capriciosa? Bazą każdej pizzy jest dobre ciasto, sos pomidorowy, ser oraz zioła. Ulubione dodatki i sprawdzony piec do pizzy to idealny przepis na udaną potrawę. Przekonaj się, że wysoka jakość i niezawodność to parametry dobrego pieca!