Piątek, 19 kwietnia 202419/04/2024
690 680 960
690 680 960

Jak zapowiedział tak zrobił. Dzisiaj w Lublinie otwarta zostanie restauracja Corona No. 19

Początkowo planowano, że otwarcie lokalu nastąpi w lutym, jednak na drodze stanęły formalności. Nazwa restauracji została wymyślona, aby zażegnać wirusa.

34 komentarze

  1. To ma być restauracja? Wystrój jak w budzie z kebabami, albo barze mlecznym.

    • Русский тролл

      Nie marudź.
      W centrum miasta trudno o dobry lokal bo trudny dojazd i mało parkingu

      • ciekawe…bo Pazłotko, Insomnia, Dolce Vita, pizzeria Bianca e Livia i kilka innych są otwarte i można zjeść na miejscu 😉

        • No na pewno, jak klamkę można było pocałować tylko.

          • to co Ty w nocy po północy byłaś?? bo ja byłem wczoraj w pazłotku i pięknie działa, jak i inne lokale

    • Przecież nie musisz tam iść, ale pisać widocznie już tak.

  2. Oczywiście do każdego dania wirus gratisssss….

    • Nie musisz tam iść, jakoś przebolejemy to…!
      Pewnie i tak cię nie stać więc nie przychodź podwójnie…! aaaaaaaaaaaaahahhahahahha
      Ponadto siedź w domu, noś dwa namordniki, dezynfekuj się co chwila… w TV cię poinformują za 20 lat że jest 90 fala i trzeba nosić strój płetwonórka czy co tam komu z rządu będzie zalegać na magazynie…

  3. A czy będzie jedzenie na wynos lub z dowozem?

    • Myślisz że jak by rządziło PO, PSL albo SLD to wszystko było by otwarte? Wtedy mielibyśmy 30tys przypadków dziennie i zakaz przemieszczania się a Bieńkowska by powiedziała że sorry taki mamy klimat.

  4. super…koleś sobie robi jaja i widzę, że wielu tak podchodzi… inaczej będzie jak wam starzy rodzice albo dziadkowie zachorują i umrą… chyba mina nagle może zrzednąć jak to już nie obca osoba umiera….

  5. jeśli będzie takie samo świństwo serwował jak w tych Sobieszczanach (w budzie po skupie mleka) to trzeba szerokim łukiem omijać bo tam takie żarcie, że psu bym nie dał …

  6. Są zniżki dla zarażonych?

  7. Potwierdzam, w tym obskurnym lokalu w sobieszczanach to tego się nie da zjeść co daje ten pseudo restaurator. Już wolę na wynos, a jakieś normalne jedzenie, a nie najtańsze rzeczy przygotowane przez jakiegoś pseudo kucharza.
    Dla mnie to na miejscu to fajne potrawy są w pazlotku aktualnie.

    • Mam na imie Sebastian

      Bo ten Pan nie jest kucharzem,ani nie ma nic wspólnego z gastronomia. Wiem, bo go znam 🙂
      Ale przynajmniej cos kombinuje. Nie musi robic na kogoś za najniższa krakjowa jak wiekszość mieszkańców tego koziego grodu meeeee,meee tylko meczyc i zrzedzic umiecie.

      • ale może nie powinien truć ludzi zepsutym czy przeterminowanymi produktami

        • Mam na imie Sebastian

          A niby dlaczego nie? ludzie to świnie wszystko zjedza,a że po terminie to nie znaczy,ze jest odrazu zepsute. To tylko w UE jest taki wymóg,ze producenci żywności mają obowiązek podawania terminu ważności i przez to często marnuje sie jeszcze dobre jedzenie.
          W USA nie ma takiego obowiazku jedynie przy produktach dla niemowląt jest wyjątek i trzeba taka datę podać.

  8. nie polecem tego pana

    Przede wszystkim dlatego, że żadem z niego restaurator a raczej naciągacz. Dlaczego ? A dlatego, że w tym jego lokalu w sobieszczanach to wciska syf do kwadratu. Znajomy zajechał w trasie i miał sraczkę potem. jakieś nieświeże mięso wciska, myśli, że jak wrzuci na ogień to zabije bakterie.

  9. wy Polacy tylko umiecie krytykować…

  10. wszyscy po brali rządowe wsparcie powinni to natychmiast zwrócić

Z kraju