Piątek, 19 kwietnia 202419/04/2024
690 680 960
690 680 960

Tradycyjne święta z potrawami Agnieszki Filiks

Jest oryginalnie i smacznie. W menu zupa pokrzywowa, rosół z pierożkami jagnięcymi i rydzami, a także klasyczny schabowy po lubelsku. Willa Filiks to nowe miejsce na kulinarnej mapie regionu.

Powinny tam zajrzeć zarówno osoby szukające miejsca na rodzinny obiad jak i te, które chcą zorganizować biznesowe spotkanie. Autorską restaurację w Nałęczowie otworzyła Agnieszka Filiks. Szefowa wielu lubelskich restauracji, laureatka licznych konkursów, promotorka kuchni regionalnej. Pasje i talenty szefowej kuchni widać w autorskim menu Restauracji Willa Filiks. To tradycyjne i regionalne dania, które przygotowywane są ze świeżych produktów od lokalnych producentów.

W menu znajdziemy dania, które wyśmienicie smakują i doskonale wyglądają. Krem z buraka pieczonego, kacze żołądki w borowikach czy polędwiczki podwędzane na drzewie śliwkowym, to tylko kilka propozycji z karty. To oferta z karty, ale szefowa kuchni przygotowuje także menu okolicznościowe na przyjęcia rodzinne, spotkania biznesowe i wesela. Przyjęcia odbywają się w Willi Filiks, w sezonie wiosenno-letnim goście mają do dyspozycji także ogród.

Doskonałej kuchni Agnieszki Filiks mogą skosztować również goście przyjęć odbywających się w zabytkowych wnętrzach Zamku w Janowcu. Mury renesansowej twierdzy w połączeniu z oryginalną kuchnią to ciekawa propozycja dla osób szukających ciekawych wnętrz na wesele, przyjęcie rodzinne czy firmowe spotkanie.

Agnieszka Filiks to doświadczona restauratorka i znawczyni regionalnej kuchni. Swoje wieloletnie doświadczenie wykorzystała i stworzyła przestrzeń dla osób, które szukają dobrej kuchni, miejsca do wypoczynku i klimatycznych spotkań.

Oferta Willi Filiks na stronie: www.willafiliks.pl

Willa Filiks zaprasza do oglądania panoramy 360 z powietrza i odwiedzenia jej wnętrz poprzez wirtualny spacer: http://zwiedzajlubelskie.pl/willafiliks

Świąteczna oferta cateringowa

Filiks ulotka swiateczna

artykuł reklamowy